Wat is JEFF een MEETINGPOINT

Efficiënt en papierloos uw vergaderingen voorbereiden en houden doet u met de JEFF MEETINGS app op uw iPad.

Wanneer u gebruik wilt maken van een externe vergaderlocatie of u bent onderweg en maakt gebruik van een hotel, controleer of uw locatie een JEFF MEETINGPOINT is!
Aanmelden voor JEFF MEETINGPOINT

Wat is een JEFF MEETINGPOINT 

JEFF MEETINGS heeft voor u locaties geselecteerd die het zakelijk gebruik van internet in combinatie met vergaderen 100% faciliteren. Een JEFF MEETINGPOINT is een locatie waar het gebruik van JEFF MEETINGS wordt ondersteund. De betreffende organisatie heeft ervoor gezorgd dat de internetverbinding voldoet aan zakelijk internetten (beveiligde en snelle verbinding) en u overal op de locatie bereik heeft. Daarnaast is het gebruik van WiFi voor JEFF MEETINGS gebruikers gratis. U herkent een JEFF MEETINGPOINT aan het volgende logo; 

JEFF MEETINGPOINT

AANMELDEN JEFF MEETINGPOINT 

Kan er bij u gebruik worden gemaakt van een of meerdere vergaderzalen en kan daar draadloos worden gewerkt? Of heeft u een hotel waar uw zakelijke gasten gebruik kunnen maken van uw draadloze netwerk? Wilt u dat uw locatie is ingesteld op Het Nieuwe Vergaderen? Meld u dan aan als JEFF MEETINGPOINT. 

U laat aan uw klanten of gasten duidelijk zien dat uw organisatie Het Nieuwe Werken stimuleert, uw organisatie milieu bewust is en bovenal JEFF MEETINGS promoot! Wilt u meer weten over JEFF MEETINGS en de voordelen om een JEFF MEETINGPOINT te worden? Neem dan contact op: